Categoria

Categoria


Ficta porta la música coral catalana al Festival Europa Cantat de Tallin

Publicat al: 18/07/2018 15:38:43
Categories: Notícies , Presentacions

Ficta porta la música coral catalana al Festival Europa Cantat de Tallin

FICTA edicions serà present a la principal cita coral europea promocionant la música del seu catàleg, música catalana de nova creació i obres rescatades de l'oblit de grans compositors catalans de tots els temps.

L'editorial a més a més de tenir el seu estand a la FIRA que té lloc en el marc d'aquesta gran cita coral internacional ofereix una presentació per a directors i compositors el dia 29 de juliol a les 10:30 a la Universitat de Tallin (Narva mnt 25). En aquesta presentació Josep Vila i Casañas presentaré la seva darrera producció i d'una forma molt especial la Missa Sagrada Família que 4000 cantaires han estrenat en aquest temple barceloní la darrera setmana i les Five folk songs que ha escrit per a veus blanques i piano per encàrrec del Festival Europa Cantat i que s'estrenaran a Tallin en el concert de clausura del festival.

El festival comptarà amb la presència de Josep Vila i Jover (director del Cor Infantil VEUS de Granollers) com a director d'un taller, del Cor Jove Nacional de Catalunya que oferirà diversos concerts i d'una delegació de prop de 200 cantaires que participaran en aquest festival que aplegarà més de 3000 persones d'arreu.

Serà un marc immillorable per promocionar i internacionalitzar la nostra música.

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!