Categoria

Categoria


La Companyia Musical 

La Companyia Musical és el nom que rep la trobada de músics i cantants, d’orígens i experiències diverses, sota la direcció artística de Josep Cabré per compartir la pràctica musical al voltant dels repertoris dels segles del Renaixement i del Barroc. Els programes que ofereixen són fruit de la recerca musicològica de Bernat Cabré i els publica FICTA. Actualment ofereix tres produccions:

TEMPORE PASSIONIS «Música de Passió a la Catalunya del Barroc», una proposta que vol acostar-se a la litúrgia de Setmana Santa del segle XVII, a través d’una selecció d’obres inèdites -la majoria sonen per primer cop després de segles de silenci- d’un ventall de compositors, alguns gairebé desconeguts, que cobreixen vastament aquest període artístic.

FLORILEGIUM MUSICUM CATALONIÆ «El segle XVII a les capelles musicals de Catalunya», una mostra variada i extensiva de la música del barroc a Catalunya, centrada en l’obra de mestres de capella que treballaren en els principals centres musicals de la seva època. Amb aquest recorregut es pot prendre contacte amb un dels màxims representants del darrer barroc a Catalunya com és Francesc Valls.

SUSANNE UN JOUR «Música a la Seu d’Urgell entre el Renaixement i el Barroc o Un clàssic de la polifonia europea al cor del Pirineu », un programa protagonitzat per la Missa «Susanne un jour» – Pere Riquet (fl. 1598 – 1619) escrita a partir de la cançó d'Orlando de Lassus (1532- 1594) i completat amb altres obres inèdites del renaixement i barroc de la Seu d'Urgell.Articles del blog relacionats

Product successfully added to the product comparison!