Categoria

Categoria


Carles Prat 

Igualada (Barcelona), 28 de novembre de 1985

La seva experiència musical s'inicia a l'Escolania de Montserrat on com a cantant participa en nombrosos concerts i grabacions com a solista. Posteriorment va completar els estudis de cant clàssic a l'Escola Superior de Música de Catalunya i un Màster en òpera a la Hochschule für Musik und Tanz Köln.

Actualment és membre del Cor de la Catedral de Barcelona i també treballa habitualment amb el Cor de cambra del Palau de la Música.    

En la seva activitat com a compositor cal remarcar la seva predilecció per la música coral. Coneixedor de l'instrument com és, gran part de la seva producció es focalitza en la música coral on destaquen premis en les dues categories del “Concurs de internacional de composició coral” del Palau de la Música Catalana o també al concurs internacional de composició “Musica Sacra Nova”.

Les seves obres però abarquen diferents estils i tot tipus de formacions. Des d'obres per a instrument solista, obres per a grup de cambra, per a orquestra, per a cor, orgue, cobla i també per a intruments tradicionals.

Nombroses formacions com el Cor de Cambra Francesc Valls, el Cor de Cambra del Palau de la Música, Jauna Muzika Choras, Orfeó Català, Cor de cambra Anton Bruckner, Ensemble Clásica, Cor de noies del Palau de la Música Catalana, Coro Amadeus, Coral Carmina, així com també Cobla Principal de la Bisbal, Cobla principal del Llobregat entre d'altres han interpretat les seves obres.

Ha rebut nombrosos reconeixements en concursos arreu del territori estatal que constaten la bona projecció de la seva obra i el futur prometedor del jove compositor.

 Product successfully added to the product comparison!