Categoria

Categoria


Andreu Diport 

Andreu Diport (1998) s’ha format a l’Escolania de Montserrat, a l’InstitutEscola Artístic Oriol Martorell i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha estudiat amb Mauricio Sotelo i Bernat Vivancos a l’ESMUC, i actualment és alumne de Paweł Łukaszewski i Tomasz Opałka a la Chopin University of Music, becat per la Fundació Universitària Agustí Pedro i Pons.

Ha rebut diversos reconeixements entre els quals destaquen el primer premi a la XVII edició del concurs internacional de composició “Musica Sacra Nova”, al “Primer Concurs de Composició Joan Maragall”, al “Segon Concurs de Composició Benvingut Socias” i al concurs “La Sardana d’Igor Stravinsky”, i una distinció al concurs internacional de composició “AERCO: my first 50 years”.

Ha col·laborat amb nombrosos intèrprets, entre els quals destaquen el Polski Chór Kameralny, l’Orquestra Simfònica del Vallès, el Cor de Cambra del Palau, BCN216, la Cobla Sant Jordi, el Cor Amics de l’Òpera de Sabadell, el Cor de Cambra de Granollers, la Coral Sant Jordi, Noctes, Carles&Sofia Piano Duo i l’organista Vicenç Prunés; i en diversos festivals i sales de concerts, com ara el Palau de la Música, L’Auditori (Sala Oriol Martorell), l’Auditori de Girona o la Catedral de Gdańsk.

Ha enregistrat per a KNS Classical i part de la seva música està editada per FICTA Edicions.

Properament col·laborarà amb el Cor “Jauna Muzika” (Vílnius, Lituània) i el Trinity College Choir (Cambridge, Regne Unit).Articles del blog relacionats

Product successfully added to the product comparison!