Categoria

Categoria


3.765 cantaires de 14 països estrenen 5 obres de compositors nostres

Publicat al: 02/07/2018 10:47:56
Categories: Concerts , Notícies , Premsa i mitjans , Presentacions

3.765 cantaires de 14 països estrenen 5 obres de compositors nostres

De l'onze al quinze de juliol Barcelona acull el XLII Congrés Internacional de Pueri Cantores i en motiu d'aquesta gran cita coral mundial que aplega 3.765 cantaires de 101 cors de 14 països dels 5 continents s'estrenaran obres de compositors catalans escrites per encàrrec de la Federació Catalana de Pueri Cantores que organitza la trobada.

Unes estrenes que coincideixen amb l'estrena també mundial a la Catedral de Girona, dins el festival Nits de Clàssica, el dia 11 a les nou del vespre, del Kyrie i Gloria de la missa que Joan Magrané està escrivint per encàrrec del festival gironí i que s'estrenarà per parts al llarg de les properes tres edicions.

Calendari d'estrenes

  • El dia 11 de juliol a les 20:30h a la Plaça de l'Univers de Barcelona s'estrenarà VOS ESTIS LUX MUNDI, himne del congrés que ha escrit Josep Ollé i Sabaté.
  • El dia 11 de juliol a les 21:00 a la Catedral de Girona KYRIE I GLORIA de la MISSA A 6 VEUS de Joan Magrané a càrrec de Música Reservata de Barcelona. Més informació aquí.
  • El dia 12 de juliol els cors oferiran 56 concerts simultanis per tot Catalunya (veure mapa i horaris aquí).
  • El dia 13 de juliol a les 18:30h la plaça del Monestir de Montserrat acollirà unes vespres compartides amb la comunitat benedictina de Montserrat. En aquesta celebració s'estrenarà l'ANTÍFONA i DOXOLOGIA de Miquel Oliu i el Magníficat Brevis de Bernat Vivancos.
  • El dia 15 de juliol a les 10h s'estrenarà la MISSA SAGRADA FAMÍLIA de Josep Vila i Casañas sota la direcció del mateix compositor. L'estrena tindrà lloc a la Sagrada Família de Barcelona en una missa en el marc de la qual també s'estrenarà l'ALLELUIA que ha escrit Martí Ferrer.

Una setmana, doncs, plena d'estrenes mundials d'unes obres corals que estem segurs que es cantaran molt durant molt de temps aquí i arreu i que ja estan disponibles a la nostra web.

Product successfully added to the product comparison!