Categoria

Categoria


Ficta - Editorial de música catalana

Editorial de música catalana

FICTA és una il·lusió i alhora la realitat sonora de la música escrita.

FICTA és un espai de creativitat per a intèrprets que volen fer realitat la música dels nostres compositors.

A FICTA no en tenim prou amb editar la millor música amb la millor qualitat, volem que aquesta música, en forma de partitura, enregistrament, concert o somni arribi a tothom.

Qui som

Bernat Cabré

Bernat Cabré

Cursa estudis d’orgue amb Montserrat Torrent i obté el títol de professor de l’instrument (2001). Llicenciat en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona (1997).

Entre 1998 i 2002 exerceix de Cap d’Estudis Musicals de l’Escolania de Montserrat.

A partir d’aquest mateix any passa a treballar a Tritó Edicions on assumeix la direcció del departament de producció editorial fins el 2014.

L’any 2012 va rebre un ajut del CONCA per tal de preparar l’edició de l’obra completa per a orgue de Gabriel Menalt.

Actualment és professor del departament d’Art i Musicologia de la Universitat Autònoma de Barcelona on també hi està desenvolupant la seva tesi doctoral centrada en el Barroc musical català. Així mateix és col·laborador d’Emili Ros-Fàbregas (Investigador científic de la Institució Milà i Fontanals del CSIC a Barcelona) en el projecte I+D del portal web/base de dades, encara en preparació, “Books of Hispanic Polyphony” (www.hispanicpolyphony.eu).

El 2014 engega en col·laboració amb seu germà Josep Cabré, el projecte artístic “Companyia Musical” amb l’objectiu de convertir en una realitat sonora la seva tasca de recuperació de patrimoni.

Martí Ferrer

Martí Ferrer

Músic i gestor cultural amb més de vint anys dedicats a la direcció de cors i orquestres i a la gestió d’entitats i projectes culturals. D’entre els projectes més destacats que ha impulsat recentment destaca el Cor Jove Nacional de Catalunya. En el terreny editorial ha col·laborat amb diferents editorials i segells discogràfics com a revisor de partitures i productor fonogràfic i més recentment ha estat dos any al capdavant de la secretaria del Gremi d’Editorials de Música de Catalunya.

Persona inquieta i emprenedora, ha dedicat el seu temps lliure a la gestió cultural com a president del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), el Moviment Coral Català (confederació coral catalana), etc. Actualment és el responsable de la Mediterranean Office for Choral Singing i membre de la junta de l’European Choral Association – Europa Cantat tasques que compagina amb les seves dues grans aficions: la lectura i la composició.

Estem al servei de la música, dels compositors, dels intèrprets, dels programadors, de tots els músics amateurs i estudiants de música de totes les edats, estem al servei de tots els melòmans i de tots els que encara no ho són, perquè volem les més grans audiències per a la nostra música i per als nostres artistes, perquè volem que quanta més gent millor pugui gaudir de l’experiència única d’escoltar o interpretar música.


Product successfully added to the product comparison!