Categoria

Categoria


Repertori de Nadal? Si, ara és el moment!

Publicat al: 27/01/2016 14:04:24
Categories: Notícies

Mai més (almenys aquest any) faltarà tant de temps per al proper concert de Nadal del teu cor i si a més a més aspireu a que el vostre concert sigui programat en una temporada estable ara és el moment de fer les propostes.

"El noi de la mare", "Els pastorets", "Les dotze van tocant" i "El cant dels ocells" són algunes de les 15 nadales tradicionals que inclou el poema musical "El nostre Nadal"

Et proposem que aquest any cantis tot o part d'EL NOSTRE NADAL de Francesc Civil. El Nostre Nadal són 15 nadales tradicionals catalanes per a cor mixte i orquestra (o piano) que es poden cantar totes seguides, una selecció o d'una en una.  L'obra és molt coneguda en la seva versió per a veus blanques i orquestra que Francesc Civil va escriure per a l'Escolania de Montserrat i que aquesta formació ha enregistrat dues vegades i interpretat en centenars d'ocasions.

Un concert per a tots als públics amb les nostres nadales com no les havies sentit mai

L'orquestra que es necessita no és molt gran (2 1 2 2 - 1 0 0 0 - tmp - hp - str) i si no pots disposar d'orquestra pots fer-la en la versió per a piano que estem a punt de publicar.  A més a més l'obra (que en el seu conjunt no arriba a l'hora de durada) admet la participació de cors infantils o de veus blanques, de manera que és ideal per a families corals o conservatoris i escoles de música.

La millor alternativa als concerts de valsos i polques amb música i músics de casa.

La versió per a veus mixtes (anterior a la de veus blanques) ha estat estrenada aquestes passades festes per la Coral Sant Jordi i la GIOrquestra i posteriorment ha estat interpretada també pel Cor Jove de la Coral Sant Jordi, els seus cors infantils (L'Espurna i L'Esquitx) i el Quodlibet Grup Coral de Molins de Rei. No deixis d'escriure'ns per demanar més informació sobre l'obra i si l'has cantat o l'has sentit deixa el teu comentari aquí mateix.

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!