Categoria

Categoria


Per Nadal, a Catalunya i a tot el món: El Nostre Nadal de Francesc Civil

Publicat al: 13/12/2016 10:00:29
Categories: Notícies

Per Nadal, a Catalunya i a tot el món: El Nostre Nadal de Francesc Civil

Aquests dies les 15 nadales tradicionals catalanes que integren El Nostre Nadal de Francesc Civil i Castellví sonaran en directe en diferents concerts per tot Catalunya i en diferit per emissores radiofòniques de tot el món.

El proper diumenge dia 18 de desembre en el marc del Dia de Nadal a la Unió Europea de Radiodifusió, Catalunya Música i 15 emissores de 14 paisos (Canadà, el Regne Unit, Espanya, Romania, Bulgària, Portugal, Alemanya, Dinamarca, Estònia, Islàndia, Irlanda, Gràcia i Àustria) retransmetran en diferit la versió d'El Nostre Nadal en la versió original per a veus mixtes i orquestra que van estrenar a Girona la Coral Sant Jordi i la GIOrquestra sota la direcció de Lluís Vila i Casañas. El Cor de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, que dirigeix Montserrat Rios, inclou El Noi de la Mare en la versió de veus mixtes i orquestra en el seu tradicional concert de Nadal que ofereix el proper dimarts 20 de desembre a les XXh a l'Auditori de la URV (Av.Catalunya de Tarragona).

La Jove Orquestra InterComarcal (JOIC) de Tarragona interpretarà una selecció de 5 nadales del cicle de Francesc Civil en una nova versió per a orquestra sola sota la direcció de Marcel Ortega. Podeu escoltar-les en concert el dia 29 a les 20:30 al  Centre Cultural de Valls i el dia 30 al Teatre Tarragona a les 20h.

La Coral Geriona inclou El Cant dels Ocells en el seu darrer disc i gira de concerts "Nadal a Veus" i en el concert especial que oferirà a l'Auditori de Girona (dia 23 a les 21h) oferirà altres nadales d'aquest cicle en la versió de veus blanques i piano. En aquest link podeu veure el calendari d'aquests concerts.  

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!