Categoria

Categoria


Dues oportunitats per descobrir l'obra per a piano de Francesc Civil

Publicat al: 22/09/2016 05:33:42
Categories: Concerts , Notícies , Presentacions

Dues oportunitats per descobrir l'obra per a piano de Francesc Civil

Les properes setmanes Girona i Barcelona acolliran diferents actes on qui ho desitgi podrà gaudir de la bona música per a piano de Francesc Civil i Castellví. El proper dimarts dia 27 l'Auditori Josep Viader de Girona acollirà, a les vuit del vespre, l'acte de presentació del llibre QUAN LA MÚISCA ESDEVÉ PASSIÓ. ELS GERMANS FRANCESC i JOSEPH CIVIL de Lluís Brugués i Albina Varés.

En el marc d'aquesta presentació a càrrec de l'historiador, exalcalde i exconseller gironí Joaquim Nadal, el nostre pianista Miquel Villalba interpretarà dues obres per a piano sol de Francesc Civil: Maria-Elvira i Pomell de cançons catalanes.

Poc després, el dilluns 10 d'octubre a les vuit del vespre, el DUO FICTA integrat per Miquel Villalba i Neus Guiu oferiran un concert de música per a piano a quatre mans al Centre Sant Pere Apòstol de Barcelona. En aquest concert estrenaran la sardana Voreta l'Onyar del mateix compositor gironí. Miquel Villalba, que ja va estrenar el Concert per a piano i orquestra en Re de Civil el passat desembre amb la GIOrquestra, està preparant l'enregistrament de la integral per a piano de Francesc Civil i té cura de l'edició de les obres per a piano que FICTA publicarà el proper 2017.      

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!