Categoria

Categoria


Tempesta esvaïda a Girona, presentació del primer llibre-disc de la nova editorial gironina

Publicat al: 25/10/2016 13:58:41
Categories: Notícies

Tempesta esvaïda a Girona, presentació del primer llibre-disc de la nova editorial gironina

El proper dimarts 8 de novembre a les vuit del vespre, exactament 80 anys i un dia després de la seva estrena a Barcelona, l'Auditori Josep Viader de Girona acollirà l'acte de presentació de Tempesta esvaïda, el llibre-disc editat per FICTA, la nova editorial i segell discogràfic de Girona. Tempesta esvaïda és una comèdia lírica amb text de Carme Montoriol i Puig (escriptora d'origen empordanès de qui aquest any commemorem el 50è aniversari de la seva mort) i Joaquim Serra (compositor nascut a Peralada conegut, sobretot, per la seva producció sardanística).

Durant l'acte Anna Maria Velaz i Sicart, curadora de l'edició, prendrà la paraula per explicar la gènesis de l'obra, la trajectòria dels autors tant estretament vinculats a l'empordà i els Martí Ferrer i Rut Martínez (responsable de FICTA i impulsora de la recuperació per ADEP.CAT respectivament) explicaran el repte que ha suposat la recuperació integral d'una obra extraordinària injustament oblidada fins a dia d'avui. Durant la vetllada es podran escoltar diverses àries en directe a càrrec d'alguns dels solistes que han intervingut en l'enregistrament de l'obra.

La mezzosoprano Anna Alàs i el baríton gironí Xavier Mendoza acompanyats al piano per Miquel Villalba interpretaran algunes de les àrees més boniques d'aquesta comèdia lírica ambientada en un poble de costa gironí. L'acte comptarà amb la presència d'Albert Piñera (vicepresident de la Diputació de Girona) i Lluís Puig (director general de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals), institucions que han donat suport a la publicació d'aquest llibre-disc.

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!