Categoria

Categoria


Música coral catalana a les Choralies, el festival coral més gran d'Europa

Publicat al: 04/06/2016 15:41:37
Categories: Notícies

Música coral catalana a les Choralies, el festival coral més gran d'Europa

Tres generacions de compositors de música coral catalana del segle vint protagonitzaran un taller de la vint-i-dosena edició de les Choralies (el festival més important de música coral d'Europa que aplega més de 4.000 cantaires d'arreu del món). Tres obres de Francesc Civil i Castellví (1895-1990), Feliu Gasull (1959- ) i Martí Ferrer (1977- ) seran interpretades per 200 cantaires vinguts de tot Europa en un taller curt dirigit pel compositor i director de cor Martí Ferrer.

Les tres obres (Bella companyia, Arnau lo comte i Isabel, respectivament) les trobareu editades a FICTA, la nova editorial de música catalana. Paral·lelament el Cor Jove Nacional de Catalunya oferirà un programa de música catalana amb obres de M.Oltra, C.Taltabull, J.Serra i R.Lamote de Grignon sota la direcció de Xavier Pastrana.

Aquest mateix cor participarà en el concert de nit juntament amb els cors joves nacionals de França, Itàlia i Noruega en un concert simfònico-coral protagonitzat per la Sea Symphony de R.W.Williams.  

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!