Categoria

Categoria


Feliu Gasull estrena la seva darrera obra, Concert de l'Obaga, a Alemanya

Publicat al: 18/11/2016 09:52:58
Categories: Concerts , Notícies

Feliu Gasull estrena la seva darrera obra, Concert de l'Obaga, a Alemanya

Els propers diumenge 20 i dilluns 21 de novembre tindrà lloc a Aachen (Alemanya) l'estrena de la darrera composició de Feliu Gasull, el guitarrista i compositor català viu de major projecció internacional.

L'estrena servirà per cloure el Festival de Guitarra Spegtra d'aquesta ciutat alemanya que ha tingut en Feliu Gasull el seu compositor i artista resident i la música catalana com a tema de tot el festival. Al llarg de més de 10 concerts, cursos, masterclass, etc s'han interpretat obres per a guitarra sola, guitarra i cor de Feliu Gasull.

Aquest especial protagonisme de Catalunya i més concretament Feliu Gasull ara es culmina amb l'estrena d'aquest concert per a Guitarra, veu, arpa, clarinet i cordes que el compositor barceloní ha escrit per encàrrec del mateix festival. L'estrena anirà a càrrec del prestigiós guitarrista Roberto Aussel amb la veu d'Assumpta Mateu i l'acompanyament de la Sinfonieorchester Aachen sota la direcció de Johannes Klumpp.

En el mateix concert s'interpretaran Suite Española d'Isaac Albéniz , Girdab de Taner Akyol i El sombrero de tres picos de Manuel de Falla. Els concerts tindran lloc a la Eurogress – Europasaal d'Aachen a les 18h i 20h respectivament i compten amb el suport del l'Institut Ramon Llull en el marc del projecte Symphonic.cat del Gremi d'Editorials de Música de Catalunya. Trobareu la partitura del Concert de l'Obaga disponible a FICTA a partir del mes de desembre en una edició que ha estat possible gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.  

Productes relacionats

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!