Categoria

Categoria


Concert de l'Obaga, darrera publicació del 2016

Publicat al: 31/12/2016 07:00:38

Concert de l'Obaga, darrera publicació del 2016

Acomiadem el 2016 amb la publicació de la partitura general del Concert de l’obaga del compositor i guitarrista Feliu Gasull. Com ja vàrem informar, aquesta obra s’estrenà a Aachen (Alemanya) el dia 21 de novembre en el marc del festival Spegtra. Concert de l’obaga és un doble concert per a guitarra i veu acompanyades de clarinet, arpa i orquestra de corda.

Té una durada de 26 minuts i esperem poder-la escoltar aviat a Catalunya. Amb aquesta obra de Feliu Gasull completem un any en que hem publicat més de 30 obres d’autors diferents des del barroc fins al nostres dies. La nostra música s’ha interpretat en més de 35 concerts (amb tres estrenes absolutes), tres concerts s’han retransmès en directe per Catalunya Música i dues d’aquestes retransmissions s’han integrat en programacions especials de la Unió Europea de Radiodifusió amb el que la nostra música s’ha sentit en més de 30 països.

Per completar el balanç cal dir que hem publicat dos llibre-disc, Tempesta esvaïda i Un barret de cançons, amb els quals hem iniciat la nostra activitat com a discogràfica. No podem fer un balanç més positiu del 2016. Per a l’any 2017 tenim molts projectes editorials, discogràfics i de creixement empresarial que anirem compartint amb tots vosaltres. Moltes gràcies a tots els músics, compositors, clients i col·laboradors que heu fet possible aquest 2016 tant extraordinari. Us desitgem el millor per al 2017!    

Productes relacionats

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!