Categoria

Categoria


El Cor Lieder Càmera presenta el seu nou disc

Publicat al: 24/05/2017 19:16:03
Categories: Notícies , Presentacions

El Cor Lieder Càmera presenta el seu nou disc

26 de maig al saló del Teatre Principal de Sabadell a les 7 de la tarda.

L’acte de presentació serà una conversa conduïda i dirigida pel periodista Albert Torrens que permetrà al públic descobrir de la mà de l’autor de la música i la directorade l’enregistrament tots els secrets de la creació de la música del CD.            

Intervindran en aquest xerrada:

  • Elisenda Carrasco i Ribot, directora artística de Lieder Càmera i de l’enregistrament,  
  • Josep Vila i Casañas , compositor,        
  • Martí Ferrer, editor de la partitura i responsable de la discogràfica FICTA

Es comptarà també amb la presència de la Sra. Joana Solé, presidenta de joventuts       

Musicals de Sabadell i Montserrat Chacón, regidora de cultura de l’ajuntamentde Sabadell.

En motiu del XXVè aniversari, Elisenda Carrasco i Ribot  –directora artística de Lieder Càmera- proposa a Josep Vila i Casañas finalitzar la missa que tenia iniciada per tal que Lieder Càmera l’estrenés en els concerts de celebració d’aquesta efemèride.

L’obra, un ambiciós projecte a doble cor, fou estrenada el 2015 per Lieder Càmera, sota la direcció d’Elisenda Carrasco i Ribot a Sabadell i posteriorment es presentà a quatre sales de concerts més de Catalunya, entre elles, L’Auditori de Barcelona dins el cicle L’Auditori Cambra. En aquell mateix any es feu l’enregistrament. El disc compacte es completa amb obres d’Ola Gjeilo , Ernani Aguiar , i d’Alejandro D. Consolación, compositors contemporanis i en actiu. Un Lieder Càmera ampliat per a l’ocasió desplega una gran gama de colors amb la riquesa tímbrica i harmònica (sonora) que el caracteritza. Amb aquest, Lieder Càmera posa al mercat el sisè disc de producció pròpia dedicat a la música català.

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!