Categoria

Categoria


440Clàssica publica molt bones crítiques de dos discos nostres

Publicat al: 12/10/2018 16:25:44
Categories: Notícies , Premsa i mitjans

440Clàssica publica molt bones crítiques de dos discos nostres

440Clàssica (número 46) rep amb unànims elogis dos discos d'autoria catalana que no poden ser més diferents: el primer Florilegium Musicum Catalonia amb música antiga, el segon amb música d'autors vius; el primer amb música vocal sacra, el segon amb música instrumental profana; el primer sota les ordres d'un dels músics veterans més reconeguts a Europa (Josep Cabré), el segon protagonitzat per un duo de joves instrumentistes que aborden el seu primer treball discogràfic; tots dos però excel·lents discs amb excel·lent acollida.

Del FLORILEGIUM MUSICUM CATALNOIE en diu Jordi Martí "una sèrie de títols que dibuixen l'evolució, els canvis i les innovacions que van anar succeint-se al llarg del barroc. La diversitat i riquesa expressiva que en resulta, tant per la interpretació com pel repertori escollit, és relament important(...)".

I defineix COMPLICITATS com "un elegant compendi que mostra la gran diversitat de possibilitats i expressions que poden assolir-se amb aquests dos instruments [arpa i marimba](...)".

Product successfully added to the product comparison!