Categoria

Categoria


Comencem

Publicat al: 30/11/2015 16:33:38
Categories: Notícies

Comencem

Fa uns mesos vam decidir embarcar-nos en una follia, una aventura i un repte que no podíem ni volíem evitar. FICTA neix de forma inevitable. No hem pogut fer res per evitar fer realitat la idea més ambiciosa a la que hem fet front durant les nostres respectives vides professionals.

Dins nostre hi havia la pulsió de ser editors, de ser propietaris de la nostra pròpia empresa, de treballar per la música, per als músics, per als creadors i pel públic del nostre país i d'arreu. No podem negar que el repte ens fa respecte però és evident que ens fa il·lusió.

Fer partitures, fer que els intèrprets les descobreixin i estimin com nosaltres, fer que arribin al públic a través de concerts o enregistraments, és el que ens mou a iniciar aquesta aventura. Volem estar al servei de tot l'ecosistema musical per fer-lo créixer i créixer amb ell.

Per sort, gràcies a amics que han confiat amb nosaltres i les nostres trajectòries prèvies, podem començar fort i per això hem creat aquest espai perquè pugueu estar al cas del que fem, i pugueu gaudir de la música amb nosaltres. Esperem poder treballar molts anys per vosaltres i per la nostra passió comuna, la música.

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!