Categoria

Categoria


Per Nadal, qui res no estrena...

Publicat al: 09/12/2018 20:01:07
Categories: Concerts , Notícies

Per Nadal, qui res no estrena...

Aquest dies de Nadal els cors catalans canten més que mai. Algunes de les principals formacions vocals de casa nostra protagonitzaran l’estrena d’obres, en molts casos encàrrecs que ells mateixos han fet. 

Si no us en voleu perdre cap aquí teniu el calendari:

23 de desembre a la Parròquia de la Puríssima de Sabadell

El Cor Lieder Càmera presenta el seu nou projecte liderat pel nostre compositor Josep Vila i Casañas amb un programa que inclou l’estrena de l’harmonització que ha fet Josep Ollé d’El Cant dels Ocells. Es tracta d’una versió a quatre veus mixtes escrita per encàrrec del Quartet Mèlt, el mateix grup vocal la va estrenar a principis d’any. Aquesta serà la primera vegada que l’interpreta un cor. En el mateix concert podreu escoltar Jubilate Deo de Josep Ollé i In Paradisum de Josep Vila.

24 de desembre a la Catedral de Barcelona

El Cor Francesc Valls, com ja és tradició incia el cicle de Nadal amb el Cant de la Sibil·la. I com cada any ho fa amb l’estrena de la tornada (El jorn del judici) que aquest any ha escrit el compositor Josep Soler. Aquest any, excepcionalment també estreneran Liber generationis de Mariona Vila. Ambdues obres les trobareu ben aviat publicades a Ficta.

26 de desembre al Palau de la Música Catalana de Barcelona

En el marc del Concert de Sant Esteve el Cor de Cambra del Palau de la Música que dirigeix Xavier Puig estrenarà l’obra que el mateix Palau de la Müsica ha encàrregat a Joan Magrané sobre un poema del poeta Marius Sampere. Es tracta de l’obra Mai no arribarà la fi del món per a quatre veus mixtes a cappella.

Product successfully added to the product comparison!