Categoria

Categoria


Miquel Villalba interpreta FRANCESC CIVIL

Publicat al: 26/02/2017 21:52:11
Categories: Concerts , Notícies

Miquel Villalba interpreta FRANCESC CIVIL

El proper divendres 3 de març el pianista Miquel Villalba ofereix un recital de piano amb un programa íntegrament dedicat al compositor gironí Francesc Civil i Castellví. Serà a les vuit del vespre a l'Auditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona.

Miquel Villalba repassarà la trajectòria compositiva de la producció pianista de Civil amb un programa que combina les obres d'inspiració popular com Un pomell de cançons, Peralada o dues sardanes per a piano (Festa de Santa Creu de Figueres i Nit de Sant Joan) amb elevadíssimes i inspirades creacions com Tema amb variacions, Impressions o Toccata.

Moltes d'aquestes obres, encara inèdites, seran interpretades per primera vegada després de molts anys. Tota la música per piano de Francesc Civil estarà aviat disponible a FICTA en una edició a càrrec de Miquel Villalba; i el proper més de juny el mateix pianista enregistrarà un doble CD amb la integral pianística del Mestre Civil.

El camí de la recuperació del repertori pianístic de Francesc Civil ja el van iniciar FICTA i Miquel Villalba, fa més d'un any, amb l'estrena i edició del Concert per a piano i orquestra en re acompanyat per la GIOrquestra sota la direcció de Marcel Sabaté Reixach. Aviat tota la música per a piano sol estarà disponible a FICTA en una edició a càrrec de Miquel Villalba; i el proper més de juny el mateix pianista enregistrarà un doble CD amb la integral pianística del No us perdeu aquest concert!

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!