Categoria

Categoria


Miquel Villalba i Neus Guiu enregistren les sardanes per a piano de Francesc Civil

Publicat al: 06/07/2016 05:56:02
Categories: Notícies

Miquel Villalba i Neus Guiu enregistren les sardanes per a piano de Francesc Civil

Miquel Villalba i Neus Guiu en la sessió d'enregistrament del dia 5 de juliol de 2016 interpretant sardanes de Francesc Civil editades per FICTA Es conserven 6 sardanes per a piano de Francesc Civil, tres per a piano sol i tres per a piano a quatre mans.

El passat 5 de juliol els pianistes Miquel Villalba i Neus Guiu van estar enregistrant-ne una selecció que veuran la llum en forma de CD a finals d'octubre, coincidint amb les Fires i Festes de Sant Narcís de Girona, una producció de la Cobla Ciutat de Girona en col·laboració amb FICTA. 

Vàrem tenir la gran sort que la neta i besnétes del compositor van venir a escoltar part de l'enregistrament i saludar els artistes. FICTA, la nova editorial de música catalana ha fet de Francesc Civil una de les seves apostes més fermes. Després de publicar El Nostre Nadal per a cor i orquestra, el Concert en Re per a piano i orquestra i el Poema Camperol, ara estem treballant en les sardanes per a cobla i en la integral per a piano sol (que inclou les sis sardanes esmentades).

D'aquí a un més Francesc Civil i la seva breu nadala a capella Bella Companyia seran un dels tres protagonistes d'una descoberta de repertori que Martí Ferrer (co-fundador de FICTA) oferirà a més de 200 cantaires i directors d'arreu del món que participen a les Choralies (Vaison-la-Romaine, França).

Aquesta és la nostra forma d'entendre el compromís amb la nostra música, els nostres músics i els nostres creadors; aquesta és la nostra forma d'entendre l'ofici d'editor musical.  

Entrades relacionades

Product successfully added to the product comparison!