Categoria

Categoria


Miquel Villalba i Arrels del Trio Pedrell al darrer número de 440Clàssica

Publicat al: 16/02/2019 08:23:52
Categories: Notícies , Premsa i mitjans

Miquel Villalba i Arrels del Trio Pedrell al darrer número de 440Clàssica

El darrer número de la revista 440Clàssica inclou, entre moltes d'altres coses, dues entrevistes entorn a enregistraments nostres ambdós apostes per la recuperació patrimonial.

La primera a Ferran Bardolet del Trio Pedrell en motiu del Premi de la Crítica a Arrels com a millor disc de clàssica del 2018. De l’enregistrament la crítica en destaca, a més a més a de la qualitat interpretativa el fet que el disc “posa en valor el patrimoni musical català i reivindica dues figures no sempre prou tingudes en compte: Robert Gerhard i Felip Pedrell (...). Tot plegat dota d’un caràcter genuí i de discurs propi el treball de debut d’aquest trio format en temps d’estudiants de l’ESMUC (...)”.

En la segona, amb encert, Enric Ros, diu de Miquel Villalba: “La ferma voluntat de servir el tarannà de cada obra per damunt de lluïments i una feina constant en la interpretació i la divulgació de compositors catalans són dels trets que més destaquen en la trajectòria del pianista Miquel Villalba (...) UN SEVIDOR DE L’OBRA”. 

Product successfully added to the product comparison!