Categoria

Categoria


Elogi a la senzillesa, el debut de Jordi Humet

Publicat al: 16/12/2021 12:21:30
Categories: Notícies

Elogi a la senzillesa, el debut de Jordi Humet

El proper 21 de desembre de 2021 Jordi Humet publicarà el videoclip del single TEMPS PERDUT del seu primer treball discogràfic com a cantautor.

Pianista d’arrel clàssica amb una sòlida trajectòria nacional i internacional, Jordi Humet es presenta com a cantant i compositor en un treball monogràfic de poesia musicada. El seu disc de debut "Elogi a la senzillesa" el formen onze cançons a partir d’onze poemes de Miquel Martí i Pol que tracten temes tan universals com la vida, l’amor, la mort o la política. Publicat per Ficta Edicions, el disc està disponible en format físic des del desembre i es podrà gaudir a totes les plataformes digitals a partir de la primavera. Ve acompanyat del llançament del single i videoclip del tema "Temps perdut", amb la participació de l'actor Enric Arquimbau i Marta Figueras.

Amb un disc diferent, Jordi Humet surt del camí pautat de la música clàssica, que recorre des de fa anys, per obrir-se al món creatiu de la cançó. Mantenint reminiscències clàssiques, Humet explora sons i juga amb la calidesa dels instruments acústics. Amb una veu natural i arranjaments que defugen el virtuosisme instrumental, l'autor egarenc mostra la senzillesa i la sensibilitat com a segell particular, bevent de referents com Toti Soler o el mateix Lluís Llach.

El projecte portava anys de gestació, però va ser durant el primer confinament que l’artista va prendre consciència de la necessitat de viure la música des d’una altra perspectiva. Humet s'ha acompanyat de músics consolidats com Giuseppe Campisi (contrabaix), Òscar Jorba (percussió i bateria), Marta Garcia Cadena (veus) i ha comptat amb col·laboracions de Ramon Figueras (trompeta i flugelhorn) i del quartet de corda format per C. Torres, A. Gabarrell, N. Pastor i M. Ayats.


Tot i l'especial situació de la cultura en temps de confinaments i restriccions, "Elogi a la senzillesa" obre finestres, portes i camins per arribar al públic català, àvid de música, de poesia i d'emocions. Mentre hi hagi música i poesia, hi ha esperança, i encara més si en podem gaudir tots plegats i cara a cara.

Productes relacionats

Product successfully added to the product comparison!