Categoria

Categoria


Propers esdeveniments

06/04/2021 19:00h.

Presentació del CD Records i somnis de Juli Garreta a Girona

Casa de Cultura de Girona (Aula Magna)

Obres: Records i somnis - Integral per a veu i piano de Juli Garreta

07/04/2021 19:00h.

Presentació del CD Records i somnis de Juli Garreta a Barcelona

L'Auditori de Barcelona (sala 4)

Obres: Records i somnis - Integral per a veu i piano de Juli Garreta

Activitat per cantaires i directors de cors: els compositors presenten les seves noves creacions

Publicat al: 28/01/2017 05:04:06
Categories: Cursos i tallers , General , Notícies

Activitat per cantaires i directors de cors: els compositors presenten les seves noves creacions

El proper dissabte 4 de febrer es presenta la nostra darrera novetat editorial: un volum amb 10 obres inèdites escrites per encàrrec de la federació Corals Joves de Catalunya. Es tracta d'una activitat per cantaires i directors de cors que vulguin descobrir aquestes noves composicions de la mà dels seus autors (tots ells també excel·lents directors de cor).

Els compositors d'aquestes obres són Bernardo Latini, Xavier Pastrana, Xavier Sans, Josep Ollé i Josep Vila i Casañas i comprenen des obres per a veus blanques a cappella fins a obres per a veus mixtes amb piano, passant per obres amb dues veus de noies i una veu de noi.

Aquest taller per a cantaires i directors l'organitza la federació Corals Joves de Catalunya en el marc de la Convenció del Cant Coral a Catalunya 2017 del Moviment Coral Català. La inscripció al taller (10€ per a cantaires i directors federats a CJC i 15€ per a no socis) inclou el llibre amb totes les obres, un volum de 76 pàgines amb que té un preu de venta al públic de 15€. Us podeu inscriure omplint el següent formulari.

La presentació tindrà lloc a l'Auditori dels Lluïsos de Gràcia (Plaça del Nord 7-10, a la Vila de Gràcia, BARCELONA) a les 16h. Les places són limitades i la data límit per inscriure's és el proper dimecres 1 de febrer.

Productes relacionats

Product successfully added to the product comparison!