Categoria

Categoria


Alarcón, Josep 

Josep Alarcón Carlín (Calella, 1994) va començar a sentir-se atret per l'harmonia musical gràcies a les classes de Víctor Solé al Conservatori Professional del Liceu. Allà hi va completar els estudis de piano, instrument que avui en dia encara manté en actiu. Anys més tard, continuà la seva formació a l'Escola Superior de Música de Catalunya sota el mestratge de Bernat Vivancos i Arnau Bataller. També cursà un any d'estudis a la Sibelius Academy (Helsinki), on va rebre classes de compositors com Juhani Nuorvala i Matthew Whittall.

La gran majoria de les seves obres són escrites per a cor, tot i que també compta amb repertori instrumental i solista. Les seves peces han estat interpretades per entitats com la Coral Sant Jordi i Pax Cor de Cambra, a llocs tan emblemàtics com el Palau de la Música i Villa Gyllenberg. Ha estat guardonat en diverses ocasions, entre les quals destaquen el "2n Concurs Internacional Festa de la Música Coral" (2017) i el "Concurs de Composició Jove de Catalunya" (2018).
Altrament, l'apassiona la música per a audiovisuals, havent escrit música per a films de curta i llarga durada, videojocs, com també produït un audiodrama. A més, ha arranjat des de música coral fins a músiques d'anime japonès.

Actualment compagina la seva activitat com a compositor amb altres feines de transcriptor musical, arranjador, professor, i pianista en diferents esdeveniments.Product successfully added to the product comparison!