Categoria

Categoria


Andreu Diport i Feliu 

Andreu Diport (1998) s’ha format a l’Escolania de Montserrat, a l’Institut Escola Artístic Oriol Martorell i al Conservatori Municipal de Música de Barcelona. Ha estudiat amb Mauricio Sotelo i Bernat Vivancos a l’Escola Superior de Música de Catalunya, i actualment és alumne de Paweł Łukaszewski i Tomasz Opałka a la Universitat de Música Fryderyk Chopin de Varsòvia (Polònia), becat per la Fundació Universitària Agustí Pedro i Pons.
Ha rebut diversos premis i reconeixements entre els quals destaquen el “Primer Concurs de Composició Joan Maragall”, el “Segon Concurs Internacional de Composició Benvingut Socias”, el concurs “La Sardana d’Igor Stravinsky” i una distinció al concurs internacional de composició “AERCO: my first 50 years”, de l’Associazione Emiliano Romagnola Cori.
Ha estrenat a la Sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona, amb l’ensemble BCN216. És compositor habitual del duet de pianistes Carles&Sofia Piano Duo, amb qui ha gravat el disc Catalan Heart i ha col·laborat parcialment amb el disc Encores, ambdós del segell discogràfic KNS Classical. També ha estrenat peces i arranjaments a l’Auditori de Girona, al Festival de Música de Besalú, al Festival de Música de Sant Pere de Rodes, al Casal del Metge (Barcelona), a la Basílica del Pi (Barcelona) i a la Sala Verdi (Milà, Itàlia), entre d’altres.Articles del blog relacionats

Product successfully added to the product comparison!