Categoria

Categoria


Cançons de mel i cotó: les nostres cançons per a fer-les cantar als més petits

Publicat al: 16/10/2016 07:14:46
Categories: Notícies

Cançons de mel i cotó: les nostres cançons per a fer-les cantar als més petits

El proper cap de setmana i en el marc de les Jornades de Treball del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya presentarem un volum amb 8 cançons tradicionals catalanes en arranjaments per a una veu i piano pensats per fer-los cantar als més petits (nens i nenes d'infantil i primer cicle de primària).

El volum conté arranjaments realitzats per veritables experts en fer cantar criatures d'aquestes edats: des del la veterana Maria Teresa Giménez fins a joves promeses com Paul Perera, passant per Josep Ollé o Abel Castilla.

Contingut:

Paul Perera Arguedas: La lluna, la pruna // Mareta, mareta

Josep Ollé: Bon dia nostre pare // La donzella del Rosselló

Abel Castilla: Ball de la filada // Ram, rampataplam

Ma. Teresa Giménez: El poll i la puça // Els ocells amb alegria

Ref. FT 0123 ISMN: 979-0-805403-32-8

PVP: 10,00€

Patrimoni Coral XXI és una col·lecció que va néixer per impuls del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), l’any 2001, amb la intenció de recuperar cançons tradicionals catalanes que havien caigut en l’oblit i de posar-ne a disposició de les corals unes versions noves o arranjaments fets per compositors actuals. Fins al 2015 la col·lecció ha estat editada pel SCIC i ha suposat la publicació de més de 120 arranjaments de 60 compositors diferents en un total de 15 volums. Ara Ficta s’afegeix a aquest projecte (assumint-ne l’edició, la publicació i la distribució) per tal que aquesta gran empresa de reivindicar la nostra cançó tradicional i els nostres compositors, que va començar el SCIC el 2001, pugui eixamplar horitzons i arribar a nous públics. Aquesta publicació ha rebut el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Product successfully added to the product comparison!