Categoria

Categoria


Sant Josep i la Mare de Déu (1961). Set

Instrumentació: solo S-coro(SSAA)-2111–1000–st

Durada: 4:15

Per a obtenir el pressupost pel lloguer de l'obra escriu-nos a ficta@ficta.cat

Més detalls

Codi de referència: FP0096

Com a homenatge al compositor Francesc Civil i Castellví (1895-1990) pel 25 aniversari de la seva mort, l'editorial Ficta va recolzar el projecte iniciat per la família del compositor, de catalogar i publicar la seva obra.

Poema camperol, Concert per a piano en Re i El Nostre Nadal, van ser les tres primeres obres recuperades (totes tres, obres simfòniques). Es van estrenar el 19 de desembre del 2015 a l’Auditori de Girona per la GIOrquestra, Miquel Villalba i la Coral Sant Jordi

El Nostre Nadal és un cicle de 15 nadales catalanes per a cor mixt i orquestra simfònica en elaboracions de gran dificultat interpretativa però alhora molt plaents de sentir que Francesc Civil va escriure per encàrrec del Pare Irineu Segarra (director de l’Escolania de Montserrat) per enregistrar en disc. Aquesta primera versió per a cor mixt i orquestra no va ser mai enregistrada i Irineu Segarra li va encarregar una versió per a veus blanques i orquestra que, aquesta sí, va ser enregistrada dues vegades per l’Escolania de Montserrat i interpretada de formada fragmentada o completa en la seva versió per a veu i piano en centenars de concerts arreu del món.

Aquesta versió original per a cor mixt i orquestra, inèdita fins a dia d’avui, es va estrenar recentment a partir de la present edició a Girona a desembre del 2015.

EditorialFicta
SuportPaper
FormatParts
PeríodeSegle XX
Data de publicació01/06/2016
Gènere / EstilTradicional, Clàssica
FormacióCor de veus blanques, Cor i orquestra
InstrumentVeu, Veu - Soprano
Instrumentaciósolo S-coro(SSAA)-2111–1000–st
IdiomaCatalà
NivellProfessional
Durada4:15
LloguerSi

Actualment no hi ha comentaris de clients.

Escrigui un comentari

Sant Josep i la Mare de Déu (1961). Set

Sant Josep i la Mare de Déu (1961). Set

Per a obtenir el pressupost pel lloguer de l'obra escriu-nos a ficta@ficta.cat

Product successfully added to the product comparison!